Šta podrazumeva usluga "Premium Support" (Web hosting - Shared)

Dodatna usluga PREMIUM SUPPORT je dostupna uz sve naše hosting pakete i podrazumeva podršku u realnom vremenu putem telefona ili livechat-a. Nakon što zakupite uslugu "PREMIUM SUPPORT" kontaktiraćemo Vas u cilju da validirate sve email adrese i brojeve telefona koje ćete koristiti u svrhu kontakta. Ova usluga podrazumeva i prioritet pri rešavanju problema i odgovora na email. Usluga je podrazumevana na VPS i Streaming paketima, tako da nije potrebna nikakva doplata.

  • Po čemu se razlikuje od klasične tehničke podrške koju ste dobili samim tim što imate zakupljenu uslugu kod nas?

Osim što imate prioritet pri rešavanju problema i što ćete generalno brže dobijati odgovore, na sva Vaša pitanja ćemo odgovarati i preko livechat-a i telefona.

Kupovinom ove dodatne usluge dobijate i do 2h godišnje rada na problemima koji ne spadaju u podršku web hostinga, a to mogu biti greške na web sajtovima usled lošeg plugina, teme ili čišćenje web sajta, optimizacija, saveti za poboljšanje SEO i sl.

Kupovinom usluga kod nas, dobijate punu podršku, no isključivo preko email-a tj. ticket sistema. Ukoliko nas pozovete telefonom ili kontaktirate preko livechat-a dobićete savet kako da najbolje definišete svoj problem našoj tehničkoj podršci. U nekim situacijama možemo otvoriti i ticket u vaše ime.

U slučaju da imate problem sa pristupom vašim uslugama, preko livechat-a ili telefona možete odmah dobiti informaciju da li server na kome se nalazi vaš hosting nalog ima problem u radu ili je potpuno operativan i funkcionalan.
 

  • 5 Korisnici kojima je ovo korisno
Da li je ovaj odgovor bio od pomoći?

Slični artikli

TeamViewer podrška

Svim našim korisnicima pružamo TeamViewer podršku, radnim danima od 10h do 14h i pri hitnim...

PIN za podršku / Support PIN

U cilju dodatne zaštite integriteta korisničkih naloga i brže identifikacije korisnika u sistemu,...

Managed podrška - VPS hosting

VPS HOSTING ponuda podrazumevano dolazi bez tehničke podrške i održavanja servera, međutim...