Dodatak koji možete zakupiti uz Web hosting pakete Održavanje web sajta je dostupan uz sve naše hosting pakete i podrazumeva održavanje u tehničkom smislu jednog web sajta na hostingu. Puni potencijal usluge je moguće ostvariti ukoliko je sajt baziran na WordPress i Joomla CMS-u, što pokriva veliku većinu sajtova.

Održavanje web sajta podrazumeva:

- Ažuriranje sajta (jezgra) i plugin-ova jednom kvartalno, redovno unapređenje PHP verzije (ukoliko tehničke mogućnosti dozvoljavaju)
- Optimizacija rada, brzine odziva, osnovni SEO do 3 stranice (po zahtevu) i podešavanje keširanja
- Monitoring, provera funkcionisanja i brzine odziva na svakih 6h
- Čišćenje sajta od malicioznog sadržaja (po zahtevu)
- Saveti za bolji rad i veću sigurnost od strane naših developera


Šta ne podrazumeva ova usluga?

- Dodavanje ili izmenu stranica, postova/članaka ili vesti, izmena dizajna, redizajn, programiranje dela funkcija, dodavanje i podešavanje pluginova koji nisu provereni.


Šta je neophodno sa Vaše strane?

- Kreiranje administrativnog naloga za UNLIMITED.RS tim podrške i slanje podataka za pristup.

 

Osim toga dobijate i dodatnu podršku putem telefona ili livechat-a, uz to imate i podršku putem email-a ili ticketa za kompleksnije zahteve. Nakon što zakupite uslugu "Održavanje web sajta" kontaktiraćemo Vas u cilju da validirate sve email adrese i brojeve telefona koje ćete koristiti u svrhu kontakta kao i ime domena sajta i pristup sajtu. Ova usluga podrazumeva i prioritet pri rešavanju problema i odgovora na email. 

Osim što imate prioritet pri rešavanju problema, na sva Vaša pitanja ćemo odgovarati i preko livechat-a i telefona.
Kupovinom usluga kod nas, dobijate punu podršku za sve sajtove no isključivo preko email-a tj. ticket sistema. Ukoliko nas pozovete telefonom ili kontaktirate preko livechat-a dobićete informacije da li postoje problemi sa naše strane (provera funkcionalnosti) i savet kako da najbolje definišete svoj problem našoj tehničkoj podršci, u nekim situacijama možemo otvoriti i ticket za podršku u vaše ime.

 
 

Da li je ovaj odgovor bio od pomoći? 21 Korisnici kojima je ovo korisno (24 Glasovi)