Pored standardnih popularnih domena kao što je .COM, .NET, .ME, .ORG, .INFO kao i domaćeg nacionalnog .RS, .CO.RS, .IN.RS i sličnih kao i ćiriličnih .СРБ potrudili smo se da uvedemo veliki broj internacinalnih domena tako da pokrivamo sve nacionalne domene država u regionu i veliku većinu evropskih država među kojima su:

.BA - Nacionalni domen Bosne i Hercegovine koji možete registrovati bez papirologije preko UNLIMITED.RS, sa adresom iz Srbije ili bilo koje druge zemlje. Registracija se obavlja kroz 3-6h.
.HR - Nacionalni domen Hrvatske koji možete registrovati preko nas, nažalost ima uslove - potrebno je da imate adresu u EU. Registracija se obavlja relativno brzo, potrebna su 1-2 radna dana.
.SI - Nacionalni domen Republike Slovenije, registracija je instantna i možete je obaviti direktno preko UNLIMITED.RS sa adresom u Srbiji.
.MK - Nacionalni domen Severne Makedonije, registracija se obavlja kroz 2 dana, nažalost zahteva se potpisana izjava, ali UNLIMITED.RS obavlja sve to za Vas. Nema dodatnih uslova.
.AL - Nacionalni domen Albanije, registracija se obavlja za 1 dan, nema uslova sem da ekstenziju ne možete koristiti za sajtove za online klađenje.
.IT - Nacionalni domen Italije zahteva prisustvo tj. adresu na teritoriji Italije kao i matični broj ako ste fizičko lice tj. poreski (fiscal) ako ste pravni subjekt.
.DE - Nacionalni domen Nemačke možete registrovati preko UNLIMITED.RS jednostavno i u par koraka, ali ekstenzija zahteva autorizovani kontakt lociran u Nemačkoj. Možete koristiti našu uslugu posredovanja, ako nemate adresu u Nemačkoj.
.NL - Nacionalni domen Holandije nema nikakvih dodatnih zahteva i obavlja se kroz 60 minuta iz Srbije direktno po niskoj ceni. Ekstenzija ima nestandardnu logiku za obnovu te ako domen istekne, obnova je desetostruko skuplja.
.CH - Nacionalni domen Švajcarske za registraciju zahteva prebivalište u Švajcarskoj.
.FR - Nacionalni domen Francuske, zahteva adresu u državama EU + Norveška, Švajcarska.
.AT, .DE su nacionalne domen ekstenzije najvišeg reda Austrije odnosno Nemačke i nemaju preduslove za registraciju, UNLIMITED.RS obavlja sve za Vas praktično instantno, ali .DE domen može zatražiti adresu u Nemačkoj.
.ES - Nacionalni domen Španije. Zahtevaju skeniran pasoš ili ličnu kartu i adresu ili državljanstvo Španije.
.PL, .SK, .CZ - Sve tri domen ekstenzije (Poljska, Slovačka, Češka) se registruju u roku od par sati i nemaju dodatnih uslova.
.UK - Nacionalni domen Ujedinjenog Kraljevstva se jednostavno registruje preko UNLIMITED.RS bez dodatnih uslova za državljane Srbije.
.LI - Ekstenzija Kneževine Lihteštajn zahteva adresu u toj zemlji, registracija se obavlja u roku od 24h.
.EU - Domen-ekstenzija Evropske Unije, obavlja se instantno preko nas, a uslov je adresa na teritoriji zemalja EU tako da iz Srbije ovaj domen, bez posrednika, ne možete registrovati.
.ME - Domen Crne Gore nema nikakve uslove i spada u popularne komercijalne domene te je registracija instantna i jednostavna.
.RU - Trenutno nije moguće obaviti registraciju domena, tako da se samo postojeći domeni mogu obnavljati.

Preko nas možete registrovati i domene za:
.AE - Domen Ujedinjenih Arapskih Emirata se registrujete direktno preko nas bez dodatnih zahteva za državljane Srbije.
.US - Ekstenzija Sjedinjenih Američkih država, možete je jednostavno registrovati preko nas no zahtevaju prisustvo (adresu) u SAD.
.CN - Uskoro dostupno

Ako želite da registrujete neku od ektenzija koje imaju uslov da se nalazite u zemljama EU ili isključivo u toj zemlji, većinom možemo ponuditi i uslugu posredovanja (trustee) tako da je najbolje da nas kontaktirate u tom slučaju.

Was this answer helpful? 10 Users Found This Useful (10 Votes)